disneyjul.blogg.se

Dagen innan...

Publicerad 2013-04-18 20:59:41 i Resor, Thailand,

Då har vi dragit fram vad vi ska packa ner, allt är packat utan mina kläder, dom ligger i en hög nu som ska provas och rensas IGEN! Varför lyckas man alltid ta med för mycket? Jag är en sån som aldrig kan ha samma tröja/klänning på mig två dagar i rad, så jag måste ju ha ombyte för 14 dagar. Dessutom måste jag ju ha kläder för man vet ju aldrig om det blir kallt. Och sen måste jag ju ha resekläder. *suck*
 
Vi kom iallafall fram till att eftersom vi har tre platser (Benyamin fick ju en egen plats eftersom han är 2 år på hemresan) så borde ju han också få ha en egen stor resväska. Så det tog vi fram nu =)
 
Annars har dagen bestått av att vi lämnat min älskade Bino till hundhotellet. Saknar honom redan nått så otroligt mycket - min lilla gosebebis.
 
Vi har fått vår andra dos av vaccineringen (Twinrix), besökt baba och morfars jobb.
Och nu har jag precis nattat liten.

Nu ska vi se på film och äta gott.
 
Tjingeling!

Burlöv center

Publicerad 2013-04-18 10:21:55 i Benyamin 1 år, Shopping,

Som sagt var ju Benjy pigg & glad ändå igår trots diareer och kräkningar så vi promenerade bort till Burlöv Center där jag fick bytat skorna som han fick av Faten till en större storlek. Men när vi står inne på Stadium och ser de andra skorna som hon ville köpa från början så fastnade vi för dom istället, speciellt Benyamin så det blev dom istället.
 
 
Sen gick vi vidare till McDonalds och lunchade där, Benyamin som tjatat åt knappt något alls, men åt upp de mesta under dagens gång ialf.
Han fick springa av sig lite inne på Coops lekplats och för första gången någonsin kunde vi gå tillsammans där inne, annars springer han bara iväg, men idag var det riktigt mysigt att hålla handen och gå tillsammans <3 
 
Precis när vi stod i kassan började han skrika & gråta, helt olikt honom, så jag fick locka med en glass, in på coop igen och han ville betala själv.
Det stod ett par före oss men han sa till kassörskan "Benanin köpa glass" och sträckte fram en enkrona haha. Gulle!
Han fick en 50-lapp av mig och betalade alldeles själv, min stora kille. Sen höll han glassen bara när vi gick vidare till apoteket och visade alla gamlingar vi gick förbi att han köpt glass - stolt kille!
 
 
Detta fick vi med oss hem...
 
70:- från Lindex
 
75:- på REA från H&M 
 
 
2-pack linne från H&M kostade nog också runt 70:-
 
 
 
Blev ju tydligen GULD medlem på H&M för 2 dagar sedan damp det ner 500:- att handla för på H&M - gissa om jag blev lycklig haha.
Och självklart hittade jag ingenting till mig själv =(
 
På kvällen kom Susanna med Mariyam & Elissa. Blev fika här hemma och lek på gården.
Underbar sommar kväll var det.
 
NU ska vi ut med Bino - puss!

Magsjuka

Publicerad 2013-04-17 09:21:16 i Benyamin 1 år,

För bara några dagar sedan tänkte jag på vilken tur vi haft som inte haft ett barn som kräkts och haft magsjuka - tji fick jag!
När mannen hämtade Benyamin igår från dagis spydde han första gången, sen var han pigg & normal resten av dagen.
Tills jag kom hem inatt efter 01, hunnit sova 30 min och då vaknar vi med Benyamin mellan oss i sängen som spytt värsta.
Han började gråta för han förstod inte riktigt vad det var som hände, stackaren!
På det får vi VÄRSTA bajsblöjan.
Jag fick hotta in alla sängkläder i tvättmaskinen och mannen duschade en pigg & glad Benyamin som började dansa Gagnam style mitt i duschen hahaha.
 
Blöjbyte igen runt 6 tiden imorse då jag även fick ringa dagis och jobb för att vabba.
Typiskt!
Min sista dag på jobbet och Benyamin skulle firas på dagis idag =(
Det var precis detta ja INTE ville inför vår långa flygresa =(
 
Hoppas för allt i världen att detta går över fort.
 
Han har ju ingen feber och är hur pigg som helst så jag tänkte ta en runda till Burlöv center och byta en present han fick i helgen till en större storlek, inhandla solkräm och köpa MAC till min sjuka son.
 
Mac=McDonald´s. Är man sjuk så får man det man vill ha =)

Bino

Publicerad 2013-04-16 09:27:07 i Bino,

Skrev värsta långa inlägget igår men det försvann =(
 
Har lämnat min prins på dagis nu. 
Ska ut med Bino på långrunda och sen drar vi till djursjukhuset för årets vaccinering och kloklipp.
Sen blir det duschen för honom och hittar jag fästingmedlet här hemma blir det även en dos sådan, sen är även han redo för lite semester.
 
 
Älskar denna bilden på mina pojkar - skulle vilja förstora den, stör mig lite bara att Benjy har napp. Han har sällan napp dagtid men ändå lyckas han ha det på alla bilder haha.
 
PUSS! 

2-års kalas

Publicerad 2013-04-15 11:22:10 i 2-års kalas, Benyamin 1 år, Benyamin 2 år, Filmer,

 
 
 
Ett lyckat kalas trots att en del var sjuka. Bästa för Benyamin var nog när han fick gå loss till Gagnam Style - en lycklig liten kille.
Och han älskade sina presenter. Speciellt rittavlan och brio tåget.
En lyckad dag helt enkelt <3 
 

Speciell dag

Publicerad 2013-04-13 07:46:26 i 2-års kalas, Benyamin 1 år, Benyamin 2 år,

Idag är det Benyamins kalas, så visst är denna dagen speciell trots att han inte fyller år förän om 8 dagar, men då är ju inte vi hemma i svea så därför fick han sina presenter av oss imorse.
 
Brios tågbana 
 
 
Och denna underbara resväska från Trunki. Denna kan han sitta på medans vi drar honom, där är ett långt band att dra. Jätte praktisk!
 
Sedan på hans riktiga födelsedag ska han få simkuddar, badring och sådant som kommer att behövas i poolen =) 
 
Nu har jag mycket att göra innan kalaset börjar kl: 14.
 
Tjingeling

Babyboom?

Publicerad 2013-04-11 19:41:00 i Blöjtårta,

Nu tycker jag det börjar närma sig en babyboom igen. Blir jag sugen? Ja, som bara den.
Jag har ju ALLTID sagt (även innan jag fick barn) att första måste först bli 2 år. Att jag ska ha jobbat 1 år innan så jag kommer in i det "riktiga" livet. Och vet ni vad?
Tiden börjar närma sig, klockan har börjat ticka igen.
 
Först & främst blir ju Benjy 2 år om 9 dagar och i juni har jag jobbat i ett helt år. (Vart tar tiden vägen igentligen?)
Sen vill jag ju ner 9 kg också, men det ska vi inte ens prata om, för här händer ingenting =(
 
Aja, detta är bara tankar, så jag behöver inga frågor om detta haha. Men visst blir man sugen.
 
 
En blöjtårta jag knåpade ihop för några veckor sedan som min arbetskamrat fick då hon var gravid. Men ut ploppade en liten flicka ut igår kväll.

Veckodagar

Publicerad 2013-04-10 23:16:06 i Benyamin 1 år, Resor,

Imorse ringde jag dagis och sa att Benjy blir sen till dagis (2 timmar) extra hade vi här hemma med varandra, vilket resulterade i för mycket mamma - son kärlek att han inte ville lämna mig när jag skulle gå.
Älskade pojk!
 
Jag tog en powerwalk till burlöv center, strax innan jag skulle till jobb, inte så smart när jag ändå haft hela dagen på mig.
Men jag fick panik där hemma, jag har ju inget att ha på mig på lördag. Känns som min garderob uppdaterade senast 1999 =(
20 min innan jobb stod jag i omklädningsrummet och kunde inte välja mellan en pippi gul klänning och en blå klänning som är exakt samma blå som Benjys skjorta. Då tog jag den, fastän den inte satt perfekt så kommer iallafall jag & min prins matcha varandra <3
 
Jag hatar de där spontana köpen, köpa "bara för att" dom kläderna använder jag bara en gång!
Kanske ska "gömma" prislappen och byta tillbaka den på söndag? Haha!
 
Det är så roligt nu när dom börjat med veckodagar på dagis, Benjy kan dom givetvis i ordning. MEN,  i 3 dagar nu har han svarat rätt när jag frågat vilken dag det är idag?!
Dom måste nästan sagt det 100 gånger på dagis att "Idag är det onsdag" tror jag?!
 
Försöker iallafall förbereda honom inför fredag & lördag. Sedan ska jag introducera flygplan på något sätt, ladda hem lite appar till Ipaden, ja, vad mer ska jag göra?
"Plaska i Thailand" har jag kört ganska länge.
Jag förstår nog inte själv riktigt att vi ska åka.
Men sol & värme behöver vi allihopa verkligen.
Och SEMESTER!!!

Glad påsk

Publicerad 2013-04-10 12:39:55 i Benyamin 1 år, Påsk,

Har ju helt glömt bort att skriva om påsken. 
Jo, jag jobbade ju skärtorsdagen, långfredagen, påskafton, påskdagen och annandagpåsk - så hur mycket finns det att berätta?
 
 
Pyntat har vi gjort iallafall - men det har jag redan plockat ner - är fint i några dagar sedan tröttnar man lika fort tycker jag.
 
På långfredagen kom vännerna hit på påskpyssel. Det blev beställd McDonald´s mat och en lite misslyckad påskutdelning haha. 
Benyamins påskpresent blev det här...
 
 
Så nu har han lite att pyssla med =) 
 
 
Hoppas ni också haft en härlig påsk!

Besök

Publicerad 2013-04-10 12:17:12 i Benyamin 1 år,

Jag fick besök förra veckan på jobbet av den här terroristen som tog över mitt arbete. Han gjorde ett väldans bra jobb tyckte jag, fast han var mer intresserad av datamusen. 
 

Nedräkning

Publicerad 2013-04-09 20:18:42 i 2-års kalas,

Nu är nedräkningen till Benyamins 2 års kalas igång. Jag jobbar fram till torsdag sedan är jag ledig i TRE hela dagar (jag var ju aldrig ledig i 2 dagar som jag skrev i förra inlägget - jobbet ringde in mig akut på måndagen)
 
På fredag ska Benyamin spendera hela dagen med mamma för att jag ska baka, baka, baka inför kalaset på lördag. Ser verkligen fram emot det =)
 
Sedan nästa vecka jobbar jag endast 3 dagar sedan bär det av till THAILAND!!!
Åh, vad skönt det ska bli.
Fastän jag inte alls har sett fram emot det tidigare, är lite rädd för att se all prostituion och barnhandeln, ormar, maneter, spindlar & skorpioner.
Hoppas, hoppas jag inte behöver uppleva det!
 
 

Lina

Publicerad 2013-04-09 19:54:07 i Allmänt,

En måndag kväll tänkte jag skriva men det är ju tisdag - woho!
Har suttit på jobb sedan 14 idag. Har tränat en stund där hemma, har inte tränat på en vecka och det kändes.
Suttit och ätit godis bredvid Lina - det är hon som driver mig till detta vanisnne. Usch!
Mår illa!
 
Nu sitter hon och knappar på sin mobil och ska alldeles strax äta hennes frysrätt från Dafgårds, hon är ju snart 2 barns mor så hon har inte tid att laga riktig ordentlig mat där hemma.
Nä, nu ska jag inte vara sån, min lilla Lina är jätte snäll.
Den bästa kollegan här inne i bunkern.
Vi har skrattat halva dagen - så - vad hade vi gjort utan varandra?
 
Nu kan man tro att detta är ett gäst inlägg från henne, men det är det inte - jag har verkligen ingenting att göra här på jobb idag och då säger hon att min blogg är dödstråkig för att jag aldrig uppdaterar. Så därför skriver jag detta fina inlägg om henne, min fina arbetskamrat.
 <3

Äntligen 2 dagars ledighet

Publicerad 2013-04-07 09:09:11 i Allmänt, Benyamin 2 år,

Jag har jobbat ihjäl mig känns det som. Jag har inte varit ledig 2 dagar i streck på nästan 3 veckor vad jag minns, eller jag minns faktist inte sist det var så, detta var bara en vild gissning. Jag själv som iofs bytat dagar till höger & vänster för att vara ledig vissa dagar och bytat helger så det är mitt eget fel. Dessutom har jag jobbat 4 helger i streck också.
Men nu, äntligen har jag två dagars ledigt - lycka!
 
Idag ska vi iallafall till bokskogen, Bino behöver det! Tänka sig att jag & mannen är lediga samtidigt också idag, minns inte sist det hände. Lycka för Benyamin!
 
Sen i helgen är jag ledig i hela 3 dagar, då är det ju 2 års kalas som gäller - åh vad vi längtar!
Jag älskar kalas, jag älskar tillställningar, jag älskar dekoration, jag älskar att få umgås med mina vänner, jag älskar att få se min älskade pojke lycklig! Det ska bli riktigt roligt!
 
Nu ska jag sätta igång med städningen då mannen i huset verkar njuta av att ha sovmorgon och pappa är ute en sväng med Bino så jag behöver inte stressa med bokskogen för Binos skull.
 
Hoppas denna dagen blir lika bra som jag tror att den kommer att bli.

Önskelista

Publicerad 2013-04-05 11:30:00 i 2-års kalas, Benyamin 2 år, Önskelista,

 
 
 
 
 
 
 
Det var inte lite saker och kläder min lilla 2-åring önskar sig va? Man kan ju tro att han inte äger någonting haha.
Men sen är ju hans mamma som hon är - bäst att få bestämma nu, sen lär han själv vilja ha en massa spiderman och skit som jag INTE vill ha hemma haha. 
Och den sista Gagnam style t-shirten är inget JAG vill ha, men det fins nog ingenting min lilla pojke älskar mer än honom sååå....
 
Klädstorlek: 92
Sko storlek: 23
 
Kläderna finns på H&M & Lindex

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela