disneyjul.blogg.se

30 januari 2014

Publicerad 2014-01-30 18:59:03 i Allmänt,

Igår hade jag en KAOS dag på jobb. Från att jag satte mig ner kl: 05 till 11 då jag slutade. Fick höra att det var lika kaosartat hela eftermiddagen/kvällen med. Slutkörd i huvudet kom jag hem och mötte mamma, K och Benjy. Dom hade hämtat honom från dagis och skulle bara hämta pulkan sen åkte dom iväg till sig för att åka pulka. Benyamin sov över där till idag och då han inte sovit middag somnade han nyss på soffan, 1 timme innan hans normala läggdags. Ska försöka bära upp han till sängen utan att han vaknar, men tror inte jag lyckas :( Igår efter att dom gått la jag mig i badet och satte Ipaden på en pall hahaha. Ganska bekvämt haha. Sedan gjorde jag mig i ordning för att dra vidare till IKEA med mannen. Där satt vi ganska länge - roligt men guuud så trött jag blev. Och vilken foglossning som satte igång - det var hemskt! Vi gick när de stängde 20.00 till möllan, ett nytt snabbmats hak har öppnat där - påminner ganska mycket om kentucky fried chicken. Tyckte verkligen maten inte var något att hurra för. Vi kom hem strax före 22 och då blev det Paradise hotell och sen sängen. Fick sovmorgon idag - så skönt! Annars har jag bara städat & tvättat. Skulle egentligen vara ledig till måndag men blev frågad om jag ville jobba imorgon istället för nästa fredag då jag har 14-21 innan jobbhelg och bara 1 dag ledigt innan. Självklart tackade jag ja till ett specialarpass - kommer endast att jobba fem timmar och får både tidsförskjutning och utryckningstilägg plus att det passar mig bättre att vara ledig två dagar irad innan en jobbhelg. Ointressant fakta haha. Nä, nu ska jag bära upp Benyamin - wish me luck! 

Vecka 18

Publicerad 2014-01-27 12:39:07 i Allmänt, Benyamin 2 år, Filmer,

Hej, hej! Så mycket jobbigare & tråkigare att skriva från mobilen än från datorn. Datorn går ju inte att laga och så länge man har internet på mobilerna och Ipaden så går det ingen nöd på oss här hemma med att köpa en ny dator. Går in i vecka 19 imorgon, tiden går fortare än förra gången tycker jag, antagligen för att man redan har ett barn att ta hand om. Om en vecka är det dags för ultraljud. Riktigt nervös är man. Hoppas över hela mitt hjärta att allt ser bra ut och att där ligger en frisk liten bebis. Men frågan är nu vilket kön det är. Trots att det verkligen inte spelat mig någon roll över huvudtaget så får man en helt annan bild av vad det är för nån som ligger där inne. Fantasin om vem Benyamin ska bli storebror åt. Vem kommer han att leka med och dela med sig av sina leksaker, vem han ska lära sig allt han kan och skydda med livet? Spännande! Sen kommer ju namnfrågan upp.....åååh va svårt! Det är ju ett namn dom ska ha hela sitt liv! Just nu ser vi på Ronja Rövardotter för första gången. Benyamin sitter inte riktigt still, vilket betyder att den inte fastnat riktigt för honom. Som igår när vi såg Karlsson på taket för första gången, då satt han blixtstilla genom hela filmen och sjöng med. Älskade du! Idag är vi lediga. Skulle egenligen gått hem till Jennie, Adeline & Ossian men där var det sjukstuga, så vi har åkt pulka i våra små backar här istället. Druckit varm oboy/te och ätit de sista lussebullarna och saffransbullarna i frysen. Tänkte de blir lite ritande och pysslande idag. Allt för att aktivera en snart 3 åring :) Nä nu ska jag sluta. Kanske skriver mer under min fyradagars ledighet i slutet av veckan, trots att varje dag är uppbokad förrutom torsdan. På fredag ska vi hem till Sally, Toffe och deras lilla Julia. På lördag blir det middag hos oss för Sanna & hennes sambo och på söndag håller jag för mig själv :) än så länge ;-) Tjingeling! 

Tack

Publicerad 2014-01-03 13:31:44 i Allmänt, Benyamin 2 år,

Tack Laura & Sofie för era fina kommentarer <3 Trodde faktist att alla gett upp att läsa min as tråkiga blogg. Det var inte som förr när man uppdaterade dagligen och hade lite föer läsare. Men kanske jag kommer åter på banan igen. Idag är en hemmadag. 2 arbetskamrater kommer hit, eller de är mammalediga båda två. Jennie med sina Adeline & Ossian och Lina med sina Leon & Matteo. Benyamin går här hemma och frågar hela tiden när dom kommer. Jag säger "efter vi har varit ute med Bino" / "efter vi har städat"/ "efter jag har gjort räkmackorna".... Barnen får glass i strut med massa strössel & sås till. Imorgon har vi inga planer men på söndag när Erkan är ledig ska vi nog upp till Helsingborg till Tropikariet. Sen börjar en lång arbetsvecka för mig - det var längesedan. Har ju varit sjuk, haft semester & varit föräldrarledig alldeles för länge nu. Puss på er! 

3 blir 4

Publicerad 2014-01-02 18:44:00 i Benyamin 2 år, Filmer,

Ja, rubriken stämmer - eller kanske man ska skriva 4 blir 5 - Bino är ju också vår familjemedlem. Den sista oktober fick jag reda på att jag var gravid. Första försöket så ja, det var planerat. Har alltid velat ha 3 år mellan barnen så att jag får ha min egentid med min älskade lilla son som helt plötsligt ska bli storebror. Det som har varit otroligt tråkigt är att jag varit så fruktansvärt sjuk. Legat hemma på soffan i 3 veckor med nån sorts av influensa kombinerat med gravid illamående och trötthet. New York resan fick k jag lida kraftigt, där var jag svimfärdig varje dag kombinerat med jetlagen. Usch, nä det har inte alls varit roligt. Idag är jag i vecka 15 - och det är nu denna veckan tröttheten och illamåendet avtagit. Men fortfarande trött. På jobb främst är jag inte alls mig själv. Den glada, spralliga Jennifer har nog inte mina arbetskamrater sett på länge. Alltid trött och bara sitter på min plats, inte hänger jag runt och minglar med de andra längre. Synd! Bom allt går som det ska, så är g pyret beräknat till den 30 juni. Känns som en hel evighet! Och än så länge har jag "bara" gått upp 4 kg, men känns som 10. Klädernna, och jackorna passar inte längre :( och vad jag hela tiden tänker på är att gå hög hravid in i sommaren - usch! Lommer inte vilja vistas ute alls. Aja, jag är glad - fastän det inte låter så, men denna graviditeten är så mycket värre än förra. Skriver mer en annan gång, snart hoppas jag. Skriver nämligen detta på mobilen och ser inte vad jag skriver, så säkert en massa stavfel. Ha överseende :) Nu tittar vi på pippa långstrump - älskar att Benyamin älskar alla Astrids filmer. Emil främst, Lotta, Pippi, Rasmus på luffen, Madicken & alla vi barn i bullerbyn. Försöker få han att titta på Vi på saltkråkan men filmerna som vi har är vtråkigare än serierna. Så får bli att jag får köpa hem dom istället. Tjingelin! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela