disneyjul.blogg.se

Vecka 26

Publicerad 2013-06-29 14:18:00 i Benyamin 2 år,

Ni kanske märkt att jag nyligen upptäckt denna smarta bild appen där jag kan lägga ut fler än en bild på samma - skit smart!
Bilden längst upp till vänster är från när vi var i Rörsjöparken och plaskade.
Bild 2 längst upp till höger är Benjy & hans nästkusin Isabella på släktträffen.
Bild längst ner till vänster Benjy med sina nästkusiner Samir & Angelina. Och sista bilden med Elissa på Metehans kalas.
 
I onsdags åkte vi ut till stugan i Höör. Det var riktigt mysigt trots att pojkarna var en aning livliga - men så är det väll med 3 pojkar i 3 olika åldrar. Och JA...jag vill fortfarande ha en pojke tätt efter Benyamin haha.
Vår tanke var att grilla och bada i pool, men pga regnvädret blev det på med regnkläder och gummistövlar och så begav vi oss till Pema, ett varuhus i Höör - ÅK INTE DIT!!!
 
Vi (Claudia & Milian) lagade panerad torskfilé(?) med kokt nypotatis och hollandaisås. Mycket gott!
 
Detta är något vi absolut måste göra fler gånger - men då vill jag gärna få uppleva lite mer, som kanske Skånes djurpark eller liknande.
 
*Torsdag: Jag hittade en Let´s deal rabatt - frisören nästa!
*Fredag: Kedjan på cykeln hoppade av 6 minuter innan jobbet
*Lördag: Lämnar cykeln till pappa som även nu fått punktering *suck*
 
Har jobbat sedan igår fram till på måndag.
Mamma & K hämtade Benyamin igår och ska passa honom fram till imorgon. Känns konstigt att det är så tyst där hemma, men det behöver han - ha super roligt med momo & pappmoffe.
 
Meningen var att jag & Erkan skulle trampa trampebåt i kanalen efter jobb men då det ösregnar så blir detta inställt för FJÄRDE året i rad - hur sjukt?
 
Vad kan vi annars hitta på en regnig dag som denna? Utan barn...?
Vi tänkte gå i pildammsparken med Bino, men får skuldkänslor för att inte Benjy är med, så något där man inte får skuldkänslor eller önskar att han vore med haha. Svårt det dära att vara mamma.
 
 
 

Idag bär det av

Publicerad 2013-06-26 08:34:59 i Benyamin 2 år,

Jobbat två kvällar på raken med dålig sömn - morgon iritation till max! Usch vilket dåligt humör jag får när jag inte får sova ordentligt, det börjar jag märka nu, när jag snart fyller 30 *suck*
 
Igår natt hostade Benyamin igenom hela natten och han låg & vred sig mellan oss i vår säng heeeela natten.
Vi valde att ha honom hemma, tur i oturen började jag inte jobba förän 16 då Erkan kom och avlöste mig. Jag var så seg på jobbet och när det var dags att gå hem så kunde jag lätt somna på plats. 
01 var klockan när jag slutade och det var ösregn ute - den bästa pappan i hela världshistorian kom och hämtade mig.
Jag deckade nästan direkt.
 
Upp nu imorse för Benyamin var törstig precis när hans pappa skulle upp. Jag somnade om i nån minut men sen väcker Erkan mig och säger att Benyamin tagit sin lilla stol och ställt vid trappen - OMG!
Upp och gömma stolen och sen var det kört - bara till att gå upp och sätta på kaffe.
Benyamins hosta har försvunnit konstigt nog så han hade lätt kunnat vara på dagis idag - men, men.
 
Dagens planer är att spendera 2 dagar och en natt i en stuga i skogen med Claudia och hennes småpojkar. 
Det ska bli riktigt mysigt.
Självklart regnar det och värre ska det bli, varför ska vi ha tur med vädret liksom?

Så nu ska jag in och förbereda matsäck och packa ner kläder för nu åker vi ut på äventyr - woohoo!!!

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2013-06-24 10:12:54 i Benyamin 2 år, Sommar,

Jag har haft ett par helt fantastiskt underbara dagar med familj & vänner de senaste dagarna som gått.
 
Det började redan förra helgen, på lördagen då Olivia fyllde år och vi grillade ute med Fatens familj. Benyamin sprang & lekte med alla stora barnen och sparkade boll.
På kvällen var vi på restaurang - Årstiderna här i Malmö med mamma och resten av familjen.
 
På söndagen åkte jag & mamma till Ystad saltsjöbad över natten. Riktigt avslappnande - plus att det var en överraskning för henne så hon visste ingenting vilket var riktigt kul. 
 
På måndagen fram till onsdag morgon jobbade jag natt. På onsdagen så lekte Benyamin med alla flickor på gården och fick plaska i deras pool. Detsamma på torsdags kvällen, han hade så roligt med grannflickorna. (Alltid omringad bland flickor haha)
Innan på dagen var vi i Rörsjöparken med Claudia, Milian & Devin och plaskade hela dagen i nästan 30 graders värme - riktig sommar!
 
På fredagen var Erkan ledig (kors i taket) och vi åt frukost ute i trädgården, städade hela hemmet tillsammans, åkte ut till Folkets park där Benyamin fick åka karuseller för första gången och sedan hem för grillat med familj & vänner. En underbar midsommar!
 
På lördagen var det släktträff hos Anja - sååå roooligt - och där fick jag med min en resekompis - woohooo!!!
 
Igår (söndags) så promenerade vi bort till burlöv center för att handla present till Metehan och Cenk. Blev lite sommarkläder till dom och sen kom Erkan och hämtade oss och då fick vi vidare på kalaset som hölls ute med grillning.
 
Så dessa "lediga" dagar har varit fullspäckade med mys med familj & vänner, grillning och en MASSA lek för Benyamin.
 
NU....ska jag tvätta av Benyamin efter frukosten, gå upp & bädda, ut med Bino, lämna Benyamin på dagis, träna, laga mat och sen cykla iväg till jobb *puh*

Midsommar 2013

Publicerad 2013-06-22 09:40:00 i Benyamin 2 år, Sommar,

 
Dagen började med en god frukost i trädgården - sommarens första - mannen var ju ledig - fantastiskt!
Sedan gick han & Benjy ut och sparkade boll och lekte på lekplatsen medans jag var ute med Bino. Sen började vi storstäda och klockan var så mycket så vi glömde bort tiden och missade dagens höjdpunkt.
Att dansa kring midsommarstången.
Vi skulle vara i Folkets park kl: 13, men det hann vi inte så vi satsade på 14.30 och vi är inte på plats förän 14.55 så vi missade allting - typiskt mig!
 
Istället fick Benyamin åka karusell för första gången. Första åkte han med mig, det blev masken. Först var han chokad sedan började han gråta och sen började han skratta. Stackars kille - han förstod nog ingenting! Andra karusellen blev de där hästarna som han fick åka med sin pappa. Där slog han sig då han hoppade upp & ner =(
Tredje och sista blev bilarna - dom älskade jag när jag var liten. Den älskade han också - han gick runt efter & sa "Köra bil med baba" - älskade påg!
 
Sen tog vi bilen till Lucu food där vi storhandlade inför kvällens bjudning.
Jag var så glad att jag hittade min ost som jag letat ihjäl mig efter. Cambozola vitlök - har ni inte testat så gör det - mums!
 
När vi kom hem droppade gästerna in - Lina, Cenk & deras son Metehan (som dessutom fyllde 5 på dagen), Faten med sin dotter Olivia, min lillebror Josef och min pappa med hans kompis. Det var alldeles underbart att kunna sitta i lugn & ro, för min lilla stora pojke har blivit så stor att han kunde leka med de andra barnen. Visst tittade man till honom ibland och han kom själv ut för att själv titta till sin mamma och berätta vad han gjorde med de andra barnen - men bara det att inte ha full koncentration var något helt nytt för mig. Nu var vi iofs hemma, hade varit annorlunda om vi varit hos någon annan där jag inte har koll på vad för slags leksaker där finns osv.Min lilla pojke har blivit stor.
 
Vi åt grillat och jordgubbstårta. Godare än den traditionella midsommarmaten.
Fastän vi hade korv så saknade jag prinskorven =(
 
 
Jag skrev här om dagen att jag hatade vår trädgård - men jag måste säga att jag älskar att vi har en. Underbart att sitta ut - maten smakar helt annorlunda då.
Älskar dessa bilder på min familj och mina älskade vänner - all kärlek till er <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inre tankar

Publicerad 2013-06-20 00:14:22 i Allmänt,

Nu vänner, så ska ni få ta del av mina inre tankar.
Något som jag delade med mig i många år i mina tidigare bloggar. Men denna bloggen som jag skapade i vintras har jag valt att endast skriva om min vardag.
Men nu känner jag att jag måste få ut lite =)
 
1. Jag har börjat träna med en PT (personlig tränare) sedan 2 veckor tillbaka. Han är grym! Jag har fått tydliga instruktioner på vad för övningar jag ska göra hemma men jag har inte hållt det varje dag, tyvärr!
Jag har det tillräckligt stressigt som många av er vet. Jag vet att allting hade underlättat om jag haft körkort, men så är inte fallet just nu. 
Varför jag skaffat mig en PT....ja, det är för att jag måste ha någon som skriker på mig, som tvingar mig att göra det jag drömt om i 10 år. På dessa två veckor har det inte hänt ett skit på vågen - riktigt besviken är jag. Men...jag känner det! Jag känner på magen och min hals. Han sa själv till mig att jag kanske till och med kommer att gå upp 2 kilo den första tiden och att vi INTE ska koncentrera oss på vikten utan på måtten istället.
Jag ville komma igång, därför anlitade jag honom. 10 gånger på en månad. Men nu känner jag att jag vill fortsätta, samtidigt som jag har det sjukt stressigt nu när jag tränar med just honom eftersom han befinner sig på kronprinsen och då får jag cykla dit.
Vi får helt enkelt se hur det går.
Dessutom tar min rökning kål på min träning...en tankeställare kanske?
 
2. Jag har älskat mitt jobb, ibland gör jag det fortfarande men vissa dagar känns bara piss, så har jag aldrig känt förr. Jag tror jag behöver utvecklas, det finns chans till det men jag har bara sökt en tjänst av alla som varit ute. Och jag var 1 av 4 som kom på intervju. Jag fick inte tjänsten och glad var jag för det (det skulle innebära pendling i 8 månader) Mycket har ändrat sedan jag kom tillbaka från föräldrarledigheten (1 år sedan) och mycket mer kommer att hända, och jag tycker inte om det - ingen tycker om det! Kanske det är där skon klämmer, rädd för förändringar?
 
3. Jag älskar att vara mamma - det är det bästa som någonsin hänt mig i mitt liv. Finns inget bättre än att spendera sin tid med sin son. Jag älskar allt han gör, allt han säger, han får mig så fruktansvärt lycklig! Jag älskar att vara mamma! Tankar om ett syskon cirkulerar i min hjärna 24/7. Det är jobbigt! Det är ungifär som jag mådde för ett par år sedan när jag precis hade gift mig och alla pressade mig med deras frågor om när första barnet skulle komma. Jag hatade det! Nu känner jag likadant - press! Men inte från andra, utan från mig själv. Självklart vill jag ha syskon till min son. Jag vill absolut inte att han ska vara ett ensambarn. Aldrig! Men hur kan man älska någon annan lika mycket som han? Avundsjuka & svartsjuka från min son, att jag helt plötsligt inte bara är HANS mamma. 
 
4. Bomben........jag tog mitt sista p-piller för 2 veckor sedan. Nej! Jag ska inte bli gravid nu! Jag använder cerazette som gör att jag inte får lingonveckan som alla andra. Jag får...ingenting! Underbart! Så nu gör jag som sist, när vi planerade Benyamin. Jag väntar in 3 menstruationer för att jag vill att kroppen ska "komma tillbaks". Normalt "om" jag glömt ett piller så kommer den igång direkt. Men nu har jag inte tagit på 2 veckor och börjar nästan bli lite orolig. Bara för att jag haft så lätt att bli gravid förr så kanske jag inte kan det nu? Och jag vill ju iheller inte ha så stor ålders skillnad på mina barn. Samtidigt som jag inte vill vara gravid när jag blir 30. 
 
5. Min 30 års dag! 5 månader kvar. Jag har fått semester, jag skulle till New York men planerna verkar gå i kras. Är riktigt ledsen över det. Har kollat andra resor som t.ex Gambia, Jamaica, Aruba, Mexico, Azorerna, Madeira och Cuba. Men antingen kostar det multum för oss 3 (maken & sonen) eller så känns det inte "rätt". Det är ju till New York jag vill =(
 
6. Mitt hem är hemskt! Jag vill så mycket. Renovera badrum, kök & trädgård. Vi har varken pengar eller tid. Alltid är det nått som ska betalas. Visst vi (jag) älskar att resa, jag älskar att leva coh det gör jag också. Så jag ska inte klaga tycker ni. Omprioritera? Det går inte iheller - vi lever ju på min lön ,min man tar fortfarande inte ut någon lön på sitt företag och det är skit jobbigt! Inte nog med det så är han hemma en dag i veckan. Då sätter jag alltid han i arbete om vi inte ska vara sociala med familj & vänner. Vilket resulterar i att ingenting blir färdigt här hemma *suck*
 
7. Mitt förra liv spökar! Det är skit jobbigt! Den senaste tiden har hemska tankar i mitt huvud ploppat upp - jag är en stark kvinna. Jag tar inte skit, det vet nog dom flesta som känner mig - men dessa tankar går inte att få bort. Här är jag totalt svag - jag glömmer allt i min vardag - lever inte i nuet - lever på den gamla tiden. Jag vill inte ha det så här. Jag är alldeles för svag i mina känslor. Har precis kontaktat en tjej som har ett gott rykte. Jag ska se om jag kan få lite vägledning. Läskigt att få veta - men man ska iheller inte tro på allt!
 
8. Musik! Det har alltid varit min största passion. Tills för några år sedan, då tappade jag allt. Lusten att lyssna, känslan att svänga på höfterna. Men jag har hittat tillbaka. Jag lyssnar dagligen, och det är underbart! Jag blir gladare, jag vill ut mer, samtidigt som jag kommer tillbaka till punkt 7. Texterna i vissa låtar, då blir jag ledsen. 
 
9. Så här mycket har jag aldrig öppnat mig för er! Men detta är jag 20 juni 2013 00.03 - imorgon är allt annorlunda - det vet jag. Imorgon ska jag träffa en av mina bästa vänner och hennes små pojkar. Vi ska till parken och bada poolen. Jag kommer vara så lycklig över att se min son springa runt i vattnet och leka med sina kompisar. När jag cyklar hem i sol & värme så kommer jag vakta min son som sitter där bak för livet - och vara en stolt mamma för att jag änu en gång kunnat göra min son lycklig. Jag kommer att gå hem och laga mat & städa och så kommer vi prata om dagen som gått. Jag kommer att planera midsommarafton och allt jag skrivit i detta inlägg kommer att vara som bortblåst. Så kommer de närmsta dagarna att se ut - fullspäckat schema, mina inre tankar kommer när jag inte har något att göra - som idag! Då jag får stanna upp och tänka över mitt liv!
 
10. Midsommarafton firas i folkets park med dans kring midsommarstången - första gången för min älskade son. T.o.m första gången för min man. Sedan bär det av hem då vi ska grilla med vänner. 
Lördag är det släktträff med min fina familj.
Söndag är det kalas för Mete. Sen börjar en ny arbetsvecka. På mina lediga dagar kommer jag att befinna mig i en stuga som jag kommer att låna av fina höggravida Jennie. Sen är det jobbehelg - inte en dag ledig med andra ord!
 
Ja, de två sista var väll inte riktiga punkter  - men så ser allt ut! Ena stunden är jag lycklig andra är jag förvirrad!
 
Godnatt!

Genomblöt

Publicerad 2013-06-15 09:24:44 i Allmänt,

Vad har man gjort denna veckan, förrutom jobbat? Jag jobbade förra helgen, men i lördags innan jobbet så gick jag & Benyamin & pappa ut på stan och glassade i solen, det var underbart väder. Har haft klänning på jobb hela veckan, det är plagget jag trivs bäst i, men sällan jag har det på jobb (barbent) då jag cyklar dit, men jag har ju upptäckt cykelbyxan, den lever verkligen upp sin funktion haha. 
 
Tränat, solat, haft picknick med Benyamin ett antal gånger, shoppat och blivit nerdränkt i regn TVÅ gånger.
 
Första gången var i torsdags på väg till träningen - 45 minuter i ösregn.
Andra gången, dagen efter (igår) på väg till jobb i 30 minuter - då fick min kära man köra och lämna extra ombyte. T.o.m underkläder *suck*
 
Igårkväll såg jag en riktigt bra thriller, om någon är intresserad så hette den "The Call". Skit bra!
 
Idag är vi bjudna på Olivias kalas som hålls utomhus om vädret tillåter.
Därefter blir det.....överraskning för min mamma som blev hela 50 år i torsdags.
Även imorgon blir det överraskningar för min mamma som håller i sig ända till måndag =)
Hon vet ingenting och det är sååå kul hihi.
 
Problemet är som vanligt med detta osäkra sverige väder - vad ska man ha på sig? Är det sol, regn, moln, varmt eller kallt?
 
Aja, vi börjar dagen med en morgon promenad med mina B´s.
 
<3 

New York

Publicerad 2013-06-13 20:49:52 i Resor,

 
Förra inlägget skulle jag inte alls skriva faktist. Men jag var ju tvungen att börja någonstans ;-)
 
Jo, jag sitter nu på jobb och har INGENTING att göra. Jag är så fruktansvärt trött idag. Jag cyklade från arlöv till kronprinsen i ca; 45 min och regnet ÖSTE NER! Det var hemskt!
Mina kläder var dygn sura när jag kom till jobb. Så ikväll har ju frusit mycket då jag haft blöta kläder på mig *buhu*
 
Det jag skulle komma fram till är att jag surfat en himla massa på New York nu. Det är ju en planerad resa sedan länge. Jag var bestämd att åka dit när jag fyller 30. Har redan semestern beviljad.
Men....ingen att åka med =(
Så ledsen!
Den ena kan inte åka för den har inte pengar, den andra kan inte åka för att den ska någon annanstans, en annan vill inte åka i november utan till våren, en annan har inte pengar, en annan är gravid osv, osv.
*suck*
 
Jag vet att det finns de som vill åka, om jag bara nämner detta till dom, men nånstans i mig har jag en osäkerhet, mot vad det vet jag inte. Pengar kanske? Jag vet inte riktigt. Eller så är det situationen jag är i mitt liv för tillfälligt, en förvirrande tid :/
 
Det finns en enda person som kan följa med mig, och det är....min man <3
MEN....när vi var i Paris, Frankrike förra året, strax innan Benyamins 1-års dag så grät jag på flyget. Vad hade vi gjort? Åkt utan honom? Ha kul utan honom? Båda två???
När vi kom hem så sa vi: Aldrig att vi båda två åker samtidigt. Men att åka var för sig är helt ok.
 
Han har det helt underbart hos sin mormor eller morfar och blir duktigt bortskämd där, men det är inte det. Det är tanken OM något händer oss båda. usch!
 
Men när jag tittar på bilderna på New York, får jag upp så många känslor. Precis som om jag varit där förut och haft många trevliga minnen där. Det pirrar i magen som små fjärilar som flyger runt av lycka! Jag har aldrig någonsin känt så över bilder från ett annat land, stad - inte ens de vackraste krit vita stränderna på Maldiverna får mig så i extas som när jag ser bilder från New York.
 
Vad är det som drar dit mig?
 
 
 
 

Turkiet

Publicerad 2013-06-13 20:28:00 i Resor,

I söndags bokade vi vår årliga resa till Turkiet.
Flyget går till Ankara, där vi kommer att åka bil/buss till Kirsehir, ca; 3 timmar från flygplatsen. Alltså lika lång tid som själva resan från Sverige. Eller rättare sagt Danmark åker vi ifrån. Med mellanlandning i Istanbul.
 
Efter 10 dagar åker vi från Ankara till Antalya (flyg ej bokat)
Åker vidare till Alanya (2 tim med buss) och har en riktig sol & bad semester i 7 dagar.
Det ska bli riktigt skönt för att jag har ju inte varit i Alanya sedan 2010.
 
Det som blir nytt för det här året är
 
1. Första gången Benyamin åker med till Alanya (Förra året var vi bara i byn - Kirsehir)
2. Mellanlandningen i Istanbul
3. Vi kommer mitt i Bayram
4. Benyamin har fått en ny kusin som kommer vara ca; 6 månader gammal
5. Benyamins farbror är beräknad att få sitt fösta barn när vi är där (Som ska få namnet Erkan efter min man HAHA, självklart så var det hans mamma som fick välja, stackaren saknar ju sin son)
 
Så det kommer att bli fullt hus! Det som förr bestod av mig, Erkan, hans mamma, hans storebror, hans storasyster med dotter - har utökats på bara 3 år. Nu har storasystern 2 barn till (3 tillsammans) och brodern har en fru och en bebis på väg och Benyamin såklart. Pappan i familjen är oftast ute och jobbar några städer bort under sommrarna så han brukar vi bara träffa en dag, tråkigt nog.
 
En bild av Turkiets huvudstad Ankara
 
 
Och en av Alanya <3 (Googlade bilder)
 
 

Mår bra

Publicerad 2013-06-06 08:40:18 i Allmänt,

...det gör jag verkligen idag. Är så glad - hoppas att det håller i sig bara hihi.
Annars är jag väldigt trött just nu. Benyamin vaknade redan kl: 6 pigg & glad. Det brukar han inte göra men tur nog somnade han om igen. Tycker det är väldigt tidigt för mig att stiga upp, har varit vaken längre i sängen med en hoppande och busande Benyamin.
Jag hade en fullspäckad dag igår ju.
Mycket att göra på jobb och slutade inte förän 01 *TRÖTT*
Ingen dagis idag iheller då det är sveriges nationaldag idag.
Hur firar ni denna dag?
 
Vi kommer att besöka backakarnevalen.
Det är en karneval som är i beijers park på kirseberg där jag är uppväxt. Så anordnar dom en backakarneval på sommaren och en backanatt på hösten i november varje år.
Så det är en tradition om man bor på backarna som kirseberg kallas att gå dit.
Nu har jag inte varit där på flera, flera år. Men så fort man får barn vill man ju att dom ska få ta del av ens egna upplevelser, de goda då ;-)
Det börjar redan kl: 12 då man möts upp på kirsebergs torget och bildar ett "tåg" som startar sin march 13.00 och går ner till beijers park, även kallad beijan.
Åh, blev helt nostalgisk nu haha.
 
Det tråkiga är att jag inte har en cykel (pappa hämtade mig inatt från jobb, då varken jag eller han ville att jag skulle cykla mitt i natta) så vi får promenera dit.
Fördelen är att jag har vagn då, så jag kan packa den med picknick och Benyamin kommer att kunna somna i den när han känner för det.
 
Hur firar ni sveriges nationaldag?

En hektisk dag!

Publicerad 2013-06-03 22:03:13 i Allmänt,

Vaknade av en underbar glad pojke. Han är ALLTID så glad på morgnarna. Han går upp och leker på sitt rum och kommer till mig i sängen och visar mig olika saker. Idag hade han tagit av sin pyjamas och blöja så han var ju jätte kall.
Så han fick krypa in i värmen till mig - min älskade prins - hur kan man älska någon annan än du? (En fråga som dyker upp ständigt)
 
Vi äter frukost tillsammans framför Babar och sen blir det det vanliga här hemma, men förrutom det var jag ju tvungen att förbereda allting så jag inte glömde något med mig.
Lagade middag som jag skulle ha med mig till jobb och en massa annat.
 
Ut med Bino och sen cyklade vi till dagis - åh Benyamin älskar ju att cykla, det är det bästa han vet - eller inte att han cyklar, men när jag cyklar och han åker med i cykelstolen.
Så han ville ju inte alls av till dagis.
Men så fick det bli och jag cyklade ända in till kronprinsen i Malmö. Raka vägen sägs det vara 9.4 km.
Sedan där ifrån till jobbet och sedan nu ska jag hem. Fast min älskade pappa ville inte att jag skulle cykla hem nu så han står faktist i skrivandes stund och väntar på mig här utanför jobbet.
 
Så jag kan komma snabbare hem eftersom jag ska upp 04 imorgon bitti då jag börjar 6.
Jag kommer vara duktigt trött imorgon =(

Brännboll

Publicerad 2013-06-01 09:01:30 i Allmänt,

Ikväll blir det brännboll med jobb på ribban. Ska bli riktigt skoj!
Vi är ett gäng på 31 styckna som skrivit upp oss på listan och fler kommer att droppa in under kvällen.
Picknick, grillning, snacka, skratta, dricka och spela brännboll - hur tråkigt kan det bli? Jo, när man kollar väderleken för ikväll ska det regna - ångest!
Vad gör vi då?
Som det ser ut nu, så skiner solen och det verkar vara riktigt varmt ute, just NU!
 
Så vad ska vi göra innan? Just nu äter Benyamin frukost och jag....bloggar.
Vi ska alldeles strax ut med Bino, efter jag bäddat sängen och rullat upp persiennerna på ovanvåningen.
Beroende på hur varmt det är så hade jag tänkt att vi kunde cykla ut till Lomma och äta lunch där. Annars blir det bara att hänga på lekplatsen och bada hemma i badkaret tillsammans.
 
Nu ska jag dra fram brännbollsrackena =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela